Välkommen

Södra Näs och Nygårds Vägförening ansvarar för det befintliga vägnätet på Södra Näs. Vägföreningens främsta uppgift är att underhålla befintligt vägnät, såväl sommar som vinter, samt aktivt arbeta för en trafiksäker miljö inom Södra Näs.

Varje verksamhetsår i juli månad håller Vägföreningen årsmöte där en styrelse väljs som har ansvaret för vägföreningens uppgifter och ekonomi.

På denna sida informerar styrelsen alla medlemmar/fastighetsägare löpande om verksamheten under verksamhetsåret.

__________________________________________________________________________
Handlingar Årsmöte 2015
Vägföreningen håller årsmöte den 5 juli 2014. Här nedan finns handlingar för nedladdning.
Kallelse årsmöte 2015

Handlingar årsmöte 2015
__________________________________________________________________________
Information om fiberanslutning
Information om utbyggnad av fiber inom Södra Näs finns här.

 

Aktuellt

Årsmötet 2015
Årets möte hålls som tidigare i Ankarskolans matsal söndagen den 5 juli. Vi börjar lite senare i år, kl 16.00, med registrering från 15.30. Kallelsen kommer att läggas i brevlådorna före midsommarhelgen.

Varning för inbrott!
Under hösten har flera fastigheter drabbats av inbrott. Brotten har begåtts under natten. Tjuvarna har brutet sig in i garage, förråd och stulit cyklar, gräsklippare, fritidsutrustningar samt en bil. Se till att hålla låst och var misstänkt uppmärksamma. Notera bilnummer och tid om ni ser okända bilar. Vid minsta misstanke att brott pågår larma omedelbart på 112, samt ring polisen 11414.

Nästa styrelsemöte

Nästa styrelsemöte hålls efter årsmötet , antagligen i aug/sept månad. Skrivelser är välkomna. Använd kontaktformuläret Kontakt eller email till vagforeningen@snas.se.